Nieuws

Aanmelden Zoekmachines

Bij ons kunt u uw website laten aanmelden bij alle zoekmachines die voor uw website relevant zijn. Dit gaat u uren werk schelen, en u bent ervan verzekerd dat uw website is aangemeld bij alle belangrijke zoekmachines. De werkzaamheden:

aanmelden bij honderden sites met linkvermeldingen (*);
aanmelden bij de grootste en minder grote zoekmachines(*);
uitgebreid rapport van succevolle aanmeldingen en een lijst met global zoekmachines waar u uw website zelf kunt aanmelden;

U krijgt een lijst met succesvolle aanmeldingen, en een lijst met global zoekmachines waar u uw website zelf kunt aanmelden. Wij rekenen hiervoor eenmalig slechts € 35,00 excl. BTW.

(*) Het aantal zoekmachines en sites met linkvermeldingen is afhankelijk van uw werkgebied, de taal van uw website en de trefwoorden waarop u gevonden wil worden.

Effecten

De effecten van website optimalisatie is een beter gestructureerde website met meer bezoekers, waardoor een groter publiek wordt bereikt. Niet alleen het “toptrefwoord” wordt beter gevonden in de organische resultaten van zoekmachines, maar ook de trefwoordcombinaties, ofwel trefzinnen zoals een betrouwbare website laten maken.

Voorbeeld:

Onze klant Aanhangcars BV staat bovenaan in Google.nl op het toptrefwoord “Aanhangwagens” met de website www.aanhangcarsnederland.nl. Dit is mede te danken aan het verhogen van de pagerank (de belangrijkheid van de website ten opzichte van andere websites). Hierdoor worden ook omliggende trefwoorden beter gevonden, en dieper liggende pagina’s liften mee op het “succes” van de website. Het bijkomende effect is dat nu ook trefzinnen zoals “aanhangwagen verlichting”, “aanhangwagen regelgeving”, “aanhangwagen aansluitschema”, “goedkope aanhangwagens”, “goedkoopste aanhangwagens” enzovoorts een toppositie krijgen.

Een moderne zoekmachine maakt gebruik van “gerelateerde trefwoorden”, of zoals vermeld staat in Google Ad Words “brede zoekwoorden”. Hier kunt u handig gebruik van maken. Voor Aanhangcars BV betekend dit bijvoorbeeld dat een zoekopdracht zoals “aanhanger verlichting” gelijkt wordt gesteld aan “aanhangwagen verlichting”. De zoekopdracht “aanhanger verlichting” in google.nl laat “aanhangwagen verlichting” vetgedrukt zien.

Al zou het toptrefwoord niet op de eerste pagina in de zoekmachines verschijnen, zullen de trefwoordcombinaties en gerelateerde trefzinnen het alsnog goed doen. Dit is een van de meest gewaardeerde effecten van website optimalisatie. kwalitatieve backlinks

Prijzen

Een standaard prijs voor website optimalisatie is niet te geven. Elke website in welke branche dan ook zal individueel benaderd moeten worden. Wilt u gevonden worden op de trefzin “roze ondergoed voor chimpansees”, dan wordt het makkelijk. Hiervoor krijgt u van ons gratis advies, en garanderen u binnen 6 weken een toppositie. Ambieerd u een toppositie op het trefwoord “Makelaar”, hou dan rekening met een bedrag van 3500,00 euro per maand, voor een periode van 3 jaar.

Over het algemeen liggen de kosten voor website optimalisatie tussen 150,00 en 400,00 euro per maand, voor een periode van 6 maanden. Er bestaat een mogelijkheid om volledig of gedeeltelijk op “no cure, no pay” basis te werken.

Online Marketing prijzen